Iniciativa reclama que la Subdelegació del Govern a Castelló es persone com a acusació en els casos de manipulació de censos

El diputat d'Iniciativa al Congrés, Joan Herrera, a instàncies d'Iniciativa a les comarques de Castelló, ha demanat que el govern espanyol inste la subdelegació de Castelló perquè es persone com a acusació particular en tots els casos dels censos fraudulents ocasionats en la demarcació de Castelló.

Iniciativa, a més de demanar el relleu de la direcció de l'Institut d'Estadística en la capital de la Plana, ha exigit mesures a l'administració per evitar que aquests incidents es tornen a repetir.

Segons el portaveu d'Iniciativa en les comarques del nord, Carles Mulet «tant l'INE com la Subdelegació del Govern a Castelló han mantingut fins ara un paper passiu, com també en massa casos la Fiscalia de Castelló, que ni va estar present en la compareixença de l'alcalde de Cabanes i la resta de denunciats pels cas del cens d'aquest municipi».

Els ecosocialistes han lamentat que en la majoria dels casos siguen candidatures independents «sense recursos per a poder fer front a una batalla judicial» les que presenten les denúncies.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.