Iniciativa crida a extrapolar a Castelló la candidatura del «nou compromís»

El portaveu d'Iniciativa a Castelló de la Plana, Vicent Grau, ha manifestat hui que espera que la ciutat de Castelló compte «amb una candidatura tant engrescadora com l'autonòmica de Bloc-Iniciativa-Verds» i ha afirmat que pensa fer «una convocatòria àmplia tant als partits integrants d'aquest principi d'acord autonòmic, com a altres que estiguen interessats a sumar». Sense especificar sigles, s'ha referit en general a «formacions polítiques, entitats ciutadanes, gent del carrer, moviments socials, culturals, i en definitiva tot allò que es mou a Castelló».

Segons Grau, a Castelló, «la necessitat de canvi es fa indispensable». En referència a les passades eleccions municipals ha responsabilitzat al « tancament en banda d'alguna de les opcions polítiques» del fet que les formacions que no eren PP i PSOE baixaren «estrepitosament» en vots i que s'estiguera a poques dècimes de tindre un ajuntament partidista. Per això ara, ha dit, «cal un gran pacte per a posar fi a la marginalitat, un esforç per l'entesa, i il·lusionar l'electorat per anar més enllà d'una simple sopa de lletres, en el marc d'un projecte compromés amb el canvi».

«La nostra aposta és sumar, no pensar exclusivament en clau del que interessa a cada partit i a cada dirigent polític, sinó que interessa a la ciutat de Castelló i això comporta un canvi d'actitud, d'estratègies i de velles fórmules», ha afegit.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.