Articles

dos negroni

Trias rebrà un paquet

Actualitzar el sistema informàtic del bícing suposaria un camí ràpid i letal cap al fracàs

Llegeixo en aquest diari una notícia emocionant i motivadora: “L'Ajuntament de Barcelona finalment ha desistit d'actualitzar el sistema informàtic del Bicing ja que no té garanties que el canvi es pugui fer sense que afecti el servei, segons ha explicat el regidor de Mobilitat, Francesc Narváez”. I és que el sempre amatent consistori va haver d'obrir un expedient sancionador a l'empresa concessionària del servei, Clear Channel (un nom que demostra, per si sol, la voluntat d'excel·lència). Aquest expedient va ser obert per les –diguem-ne– incidències en el sistema informàtic durant “l'intent fallit d'actualitzar-lo”. Es veu que l'oposició va reclamar explicacions al govern municipal.

Em sembla la millor jugada política de Jordi Hereu, si descomptem l'enviament del paquet humanitari anomenat Joan Clos a les terres de missió de la península d'Anatòlia. No actualitzar el sistema informàtic del Bicing és una capoeira genial, una pirueta digna del Cirque du Soleil. Actualitzar el sistema informàtic del Bicing, ho sap tothom, només suposaria un camí ràpid i letal cap al fracàs. Els de Clear Channel demostrarien, un cop més, que si han estat triats per a dur a terme la tasca suprema és perquè ells són l'empresa escollida. I l'empresa escollida, com el poble escollit, no sempre l'encerta, tot i que hi posi fe. No cal ser un geni per endevinar que Clear Channel no faria les coses millor que quan va actualitzar fallidament el sistema informàtic del servei ciclista. Si no, l'Ajuntament, ja els hauria encarregat la feina.

Jordi Hereu, doncs, no actualitza el sistema informàtic del Bicing. El que fa és deixar-lo com està. I d'aquesta manera li carrega el mort a Trias, que un cop mani és una cosa que haurà de fer.

No negaré que hi ha la possibilitat que el sistema informàtic, en el futur, respongui bé. Però si tot va com ha d'anar, fallarà. L'estratègia de Jordi Hereu, doncs, és intel·ligentíssima. És la seva manera de desgastar el govern abans que existeixi. És el seu sistema de fer oposició avant la lettre.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.