Opinió

El TdR d’en Marc

Vàrem coincidir a destacar els valors i la noblesa d’aquest jove discret, que té una veu especial, com d’actor de doblatge

En Marc està estudiant als Maristes de Girona i va decidir que el seu treball de recerca seria sobre l’organització d’un esdeveniment esportiu, un tema d’interès perquè els últims anys hem vist créixer aquest tipus d’activitats, cada vegada també més inclusives. Crec que al principi la idea d’en Marc era la d’aprofundir en tota aquella part de gestió i coordinació que no es veu i que cal establir perquè l’activitat sigui un èxit. Així que va començar a preparar la part logística, i amb el suport de l’Ajuntament de Salt va decidir el recorregut amb el qual gaudir de les Deveses de Salt i el Pla dels Socs, el punt de sortida i arribada, que va ser davant la Factoria Cultural Coma Cros, i a mig fer va pensar que podia donar-li també un valor afegit. Va decidir que, el seu TdR podia ser també una eina per a sensibilitzar la societat, donar a conèixer i fer suport a la Fundació Esclerosi Múltiple. En Marc viu a Salt, l’entitat té la seva seu a la col·loquialment anomenada plaça de l’Ou del mateix municipi, tot lligava. Així que va posar encara més fil a l’agulla demanant suport per a aquest projecte a empreses; cal dir que comerços i establiments de Salt s’hi varen bolcar i va rebre moltes col·laboracions. En Marc és monitor de l’Esplai Kids, el centre d’esplai de la parròquia de Sant Jaume de Salt, on va trobar suport i complicitat per part de companys i companyes. El diumenge dia 15 eren una gran família, no calia dir res, se sentia “Vinga, som-hi” i la feina es feia. Molts d’aquests i aquestes joves varen participar en la marxa, també amb les seves famílies. La prova de l’èxit de l’ambient aconseguit, del missatge i de l’esforç d’en Marc va quedar clar al final. Sovint els participants en aquest tipus d’activitat recullen la seva bossa amb obsequis, l’aigua, una peça de fruita, les famoses llaminadures, unes neuletes, i marxen. Allà no. Tothom es va quedar per gaudir del moment de l’entrega de premis als guanyadors de les dues categories. Riures, aplaudiments i molt bon ambient. Tothom feliç. La Laura, usuària de la FEM, va donar les gràcies a tothom, sobretot a en Marc. Vàrem coincidir a destacar els valors i la noblesa d’aquest jove discret, que té una veu especial, com d’actor de doblatge. Estic segura que seguirà alçant aquesta veu per aconseguir un món millor.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia