Opinió

A la tres

Bou per bèstia grossa

“El regidor del PP ven el relat distòpic de l’Ulster català, però només hi ha una avaria mecànica, una piulada mentidera i un cor de farsants

El regidor del PP Josep Bou (i onze cognoms catalans més) no deixarà cap petjada en el seu pas per l’Ajuntament de Barcelona, però el seu cameo per l’escenari polític català servirà almenys per il·lustrar i certificar la falòrnia de l’Ulster català, un relat distòpic que l’espanyolisme interpreta i alimenta diàriament des de fa més d’una dècada per sembrar odi i divisió a Catalunya, però sobretot per deshumanitzar el país, culpabilitzar les seves institucions i legitimar tota intervenció de l’Estat encara que sigui al marge dels drets, la democràcia i fins i tot la llei. El que ell ha fet aquesta setmana denunciant que li havien “cremat” el cotxe, però que no l’aturarien és el mateix que fa l’espanyolisme quan explica que el castellà està perseguit a Catalunya, o que les escoles adoctrinen els nens en la hispanofòbia, o que la societat catalana és coactiva, discriminatòria i violenta amb Espanya, els espanyols o qui parla castellà, o que la manifestació del 20-S del 2017 va ser tumultuosa i violenta, o que el referèndum de l’1-O va ser un cop d’estat violent i tots els o que que hi vulguin afegir... El relat és la clau que justifica les porres, la presó, la repressió a l’engròs i ara també l’espionatge a qualsevol que defensi el projecte independentista. Es disfressen d’herois lluitant en solitari darrere les línies enemigues, partint-se la cara per defensar en territori hostil els valors d’Espanya, de la seva cultura, la seva llengua i la seva gent, però l’únic que persegueixen és la involució, la duresa i l’espanyolització de Catalunya. I per això menteixen, manipulen i estafen com el regidor dels dotze cognoms catalans, antic militant de Fuerza Nueva i nostàlgic seguidor de la cabra de la Legión. La seva resistència sens dubte heroica es resum en un cotxe que perdia líquid, treia fum i es va cremar mentre circulava, un atestat policial que certifica la causa mecànica i una piulada infame, per farsant i malintencionada, que l’ha posat en evidència i també en ridícul la camarilla de corifeus habituals del PP, Ciudadanos i Vox.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia