Opinió

De reüll

Conseller, no plegui!

Els mestres han sortit al carrer aquesta setmana en una vaga històrica per reclamar el que hauríem de defensar tots: el dret a una escola pública, universal i de qualitat. Després de dos anys aguantant la respiració en aules plenes de nens i adolescents que, suposadament, havien de mantenir unes distàncies impossibles, i una adaptació a les classes virtuals feta amb una sabata i una espardenya, els mestres han dit prou. Dimarts van omplir els carrers i ahir van arribar al Saló de l’Ensenyament i van provocar un pas enrere del conseller Cambray, que va decidir evitar la inauguració. Des de la calidesa de la conselleria, Gonzàlez-Cambray es va mostrar disposat a arribar a acords amb els centres educatius sobre l’aplicació dels nous currículums per al curs vinent. Però crec que no n’hi ha prou.

Un cop fet un pas tan important per part de la comunitat educativa, potser ha arribat el moment de tancar un pacte per l’educació que no faci riure. Fa massa temps que ens omplim la boca amb artificis que no funcionen. Els resultats són ben visibles! Volem alumnes competents, amb esperit crític, i una bona base formativa, però no hi invertim. Conseller, no plegui! Busqui els diners que necessitem per fer-ho bé, i els mestres es posaran les piles.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia