Opinió

A la tres

Falses expectatives

“No només no van complir amb les expectatives creades, sinó que amb prou feines hi van arribar

L’Albert Rivera torna a ser notícia, però aquest cop no per haver abandonat la política activa després de la clatellada del seu partit, Ciudadanos. Tampoc ho ha estat per la seva relació amb la cantant Malú, amb qui ha format una família discreta però que continua interessant els fans de la informació rosa. Ha estat notícia perquè ha deixat, això diu ell, el despatx d’advocats que el va rebre amb els braços oberts quan va decidir que calia guanyar-se el pa a l’empresa privada. Segons sembla, Rivera i el seu company de partit a qui va fer entrar amb ell, José Manuel Villegas, acusen el despatx d’incompliment de contracte i li reclamen els sous íntegres fins al 2025. El despatx Martínez-Echevarría, fent gala d’una educació exquisida, ha fet un comunicat intern, però que s’ha acabat fent públic, on amb una prosa elaborada explica que els dos ja extreballadors no només no van complir amb les expectatives creades, sinó que amb prou feines hi van arribar. Vaja, que de productivitat poca i de fum molt. Jutgin vostès mateixos amb aquest paràgraf. “No estem habituats en la nostra professió a discursos buits; a omplir els espais només amb paraules i sense suport real; a unes exigències de protagonisme tan acusades; ni a unes formalitats d’enaltiment personal que són inexistents entre companys de professió i molt més entre companys d’un mateix despatx.” El despatx també acusa Rivera i el seu company del desconeixement més elemental del funcionament d’una organització empresarial.

Dos anys després, doncs, el fitxatge estel·lar del jove polític de verb fàcil ha fet figa. Potser perquè, tal com dona a entendre el comunicat, van comprar més pa que pernil i s’han adonat que allò que il·luminaven els focus mediàtics no era res més que una il·lusió? Que la fama no substitueix la validesa a la feina? En tot cas, Rivera ha tornat a confirmar que no pensa tornar a la política, que sempre és d’agrair. Ara només queda esperar a veure quin nou projecte “guanyador” es treu de la màniga.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia