Opinió

Keep calm

Els trols assalten Madrid

La majoria de les enquestes ja situen Vox com a tercer partit al Congrés

Dimarts passat, l’endemà de la sentència del Tribunal Suprem, els representants de Vox van entrar, apressadament, a la Diputació Permanent del Congrés dels Diputats. Davant la sorpresa de tothom, es van asseure a la primera filera, als llocs que pertoquen als diputats de Ciutadans, que es van quedar drets i perplexos. Després d’uns instants de confusió, la presidenta del Congrés, la socialista Meritxell Batet, va demanar als voxistes que respectessin els seients assignats. En aquell moment, la portaveu i secretària general de Vox, Macarena Olona, va reclamar, a crits, que li donessin la paraula perquè volia demanar màxima contundència contra els independentistes. Davant la trifulga, els parlamentaris de Ciutadans van cedir i es van asseure més enrere, queixant-se que els de Vox “no respecten la dignitat parlamentària”. Als diputats ultres tot el que els deien els entrava per una orella i els sortia per l’altra. Fins que, al final, la presidenta els va expulsar. Tot i així, no van marxar fins que els hi van obligar els uixers.

A hores d’ara, la majoria de les enquestes situen Vox com a tercer partit al Congrés, fins i tot per sobre dels cinquanta diputats. Els neofalangistes han recuperat la brega dels seus antecessors dels anys trenta, la mateixa tàctica que els diputats de Ciutadans han aplicat al Parlament de Catalunya, convertint-lo en una trinxera amb un discurs de nivell tavernari. Ara, però, als trols de la Ciutadella els han trolejat a la Carrera de San Jerónimo i Albert Rivera i els seus es miren, estupefactes, com els okupen els escons, físicament i en les enquestes, que és pitjor.

Això no acabarà aquí. L’èxit successiu de la tàctica de Ciutadans i Vox farà que el Congrés dels Diputats acabi convertint-se, també, en un espectacle penós i mal educat quan comenci la nova legislatura. Els bàrbars sempre acaben assaltant Roma, enlluernats per l’imperi. Els trols, en canvi, destrueixen perquè menyspreen.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia