El lector escriu

Gràcies

Ara fa 8 anys, derivat des de l’Hospital de Mataró a l’Hospital Universitari Germans Trias i Pujol de Badalona (Can Ruti) per un problema de pròstata, vaig entrar com a pacient en un assaig clínic d’un programa europeu dirigit pel doctor Salvador Villà Freixa, coordinador i cap d’oncologia responsable de l’àrea d’ICO, a qui agraeixo les atencions rebudes juntament amb tot el seu equip de professionals. Normalment els creients accepten que són els designis divins els que aporten o treuen la salut; en el meu cas, crec en la ciència i en els excel·lents professionals de la medicina que han demostrat les seves capacitats per aplicar la medicina, el saber i la tècnica al cas.

Un agraïment sentit a totes les persones que es dediquen a les diferents branques de la medicina de la comarca del Maresme i de Barcelona per la sensibilitat, professionalitat i dedicació als pacients que arriben a les seves mans per guarir-los. Encoratjo tots els metges i els seus equips perquè no defalleixin i persisteixin en la tasca de millorar les persones que els necessiten, malgrat els polítics i les seves decisions. Moltes gràcies, amb majúscules.

Arenys de Munt (Maresme)



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia