El lector escriu

Correcció biogràfica

Sr. Miguel Capo Mateu (article 27/09/2023). He llegit atentament el seu article i voldríem aprofitar per informar-lo d’alguns aspectes erronis que segur que han comès per desconeixement. A continuació, els passo una breu rectificació del seu article de data 27/09/2023, no sense abans aprofitar per donar-los les gràcies pel seu interès del que fos el Sr. Miguel Capo Mateu. Miguel Capo Mateu era besnet del cardenal primat de Toledo, monsenyor Enrique Pla i Daniel; així mateix, net de Damián Mateu Bisa, fundador de la Hispano Suïssa i de les Forces Hidroelèctriques d’Andorra (PHASA), actualment FEDA. També era nebot del que va ser alcalde de Barcelona i ambaixador d’Espanya a França, el Sr. Miguel Mateu Pla.

Durant la Guerra Civil Espanyola, les famílies Mateu i Capo van ajudar el poble andorrà, d’aquí el seu afecte per Andorra, on Miguel Capo Mateu va fer els seus propis negocis. Ha estat conseller del Banc Central Hispano, de CEPSA Petrolis i de PHASA, entre altres companyies. La seva afició era el tennis i el golf (del qual va ser campió d’Espanya). Com que vivia a la parròquia de l’Aldosa (la Massana), va patrocinar uns cursos d’iniciació de golf per a nens de 5 a 12 anys, al Club de Golf de la Cortinada, encara vigent, i la família continuarà amb el projecte. Pel que fa al Centre de Negoci Andbank, aquest pertany als seus hereus. Persona humil, generosa, honesta i molt intel·ligent. Tot un senyor. Família Capo.

Aldover (Baix Ebre)



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia