El lector escriu

Superilla d’Horta

Carta oberta 3a a l’alcalde de Barcelona, Jaume Collboni. Després d’un breu descans amb menys trànsit degut a les vacances d’estiu, avui (començament escolar) ja tornem a patir contaminació acústica i ambiental. Som els veïns de la zona nord d’Horta, on, des de fa dos anys i en nom de les superilles, es va canviar el sentit d’alguns carrers derivant el trànsit cap a carrers petits i estrets i que ens obliguen a fer una zeta de quilòmetre i mig per entrar o sortir del barri i omplen els nostres estimats carrers d’embussos, de soroll, de contaminació i de perillositat.

En campanya electoral vas prometre revertir aquests canvis en els primers 100 dies de mandat. I ja estem a setembre. T’hem escrit dues vegades recordant-te la problemàtica i demanant solució. A més de no solucionar res, als ciutadans ens dol que ni tan sols ens contesteu. Però no ens cansarem de recordar-vos-ho, ja que volem tornar a tenir el barri tranquil que havíem tingut sempre. Nosaltres també volem una Barcelona millor però no a qualsevol preu.

Barcelona



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia