El lector escriu

Massa gent a manar

Voleu que us digui què penso?, que val més no llegir ni veure notícies. Llegir el diari deprimeix, no per la bona escriptura ni per les opinions dels escriptors, que ho saben dir molt bé i molt clar.

M’explico, ningú està content del que fa o del que té. Amb tota la raó, qui més treballa és qui menys cobra. Volen més mestres, més policies, més vigilants, i llavors el resum de l’any és insultant per a tothom, menys per als polítics, assessors, ajudants dels assessors i més i més càrrecs inventats. De polítics n’hi ha massa, quan s’enfaden en formen un altre i a cobrar. No hi ha cap més país del món on passi el que està passant a Europa, i sobretot a Espanya. Com volen justícia si ells no donen exemple? Al pas que anem, el món caurà, amb diners o sense, però caurà, sort que no ho veuré.

A l’altre costat, tots serem iguals, no sé per què tanta bogeria per anar davant. Atentament, jo, que estic tipa de llegir tantes bogeries.

Banyoles (Pla de l’Estany)



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia