El lector escriu

‘Les ales de la vida’

És el títol d’un llibre que “és el relat de catorze famílies colpejades pel càncer infantil. Els seus testimonis donen visibilitat a una malaltia que afecta tota la família. Són vivències narrades des del cor, compartides per poder sensibilitzar la societat i ajudar a millorar la qualitat de vida dels infants i adolescents que han patit, pateixen o patiran un càncer” (Sílvia Cano Moroba, autora del llibre). “Un llibre que sap compaginar fàcilment l’entramat entre el propi testimoni, el d’altres i les creacions narratives que recopila i crea amb molta sensibilitat” (Àngels Llorens Mateu. Psicòloga de l’Afanoc Lleida).

Solidaritat, empatia i altruisme vers les persones afectades són sentiments que desperta el seu contingut. Jo les reflecteixo en aquest text, fet amb la intenció, només, de difondre’n la seva vàlua humana, literària i pedagògica. El ven només l’Afanoc (Associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya). I els beneficis, per a la mateixa Afanoc.

Amposta (Montsià)



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia