El lector escriu

Un greu problema social, els ni-nis

Penso que una societat com la nostra, amb el 22% de joves sense expectatives de treball ni d’una formació adequada per al seu desenvolupament personal i professional, ha de començar reconeixent un fracàs del seu sistema educatiu i de la capacitat d’integració en el món laboral. Mentre el govern de l’Estat està preocupat per les seves obsessions ideològiques, el fracàs escolar augmenta a causa d’un sistema que no prepara les noves generacions en el mèrit i en l’esforç.

Tampoc s’han desenvolupat propostes de formació professional provades amb èxit en altres països d’Europa. L’increment dels joves que no estudien ni treballen, ni-nis, a més de generar profundes desigualtats socials, condueix a formes de vida fàcilment manipulables per ideologies i maneres violents d’expressar la frustració. Qui afirma que la joventut d’avui és la més ben preparada de la història s’oblida d’una part no menor d’aquesta joventut, que ha de ser una prioritat per a tothom, especialment per als que governen.

Salt (Gironès)



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia