El lector escriu

Cop de porra d’un mosso d’esquadra

Tinc 67 anys, tinc artrosi i, per tant, coixejo en caminar. Tanmateix, dissabte vaig assistir a la manifestació de la Diada i, quan de retorn passava pel davant de la prefectura, uns mossos d’esquadra sortien en to intimidatori. Així, amb l’escut al davant, empenyien la gent que no se n’anava de pressa. En sentir-me empès, en no ser diligent com els més joves, em vaig girar, i la resposta del mosso d’esquadra que tenia al darrere va ser pegar-me un cop de porra a la cuixa. Aquest fet em va indignar molt, i encara més en provenir de la que fins fa poc creia que era la meva policia.

En voler denunciar el fet a la Guàrdia Urbana em van dir que havia de fer-me fer un informe mèdic de la lesió i obtenir el número de l’agent agressor. El primer me’l van fer a l’hospital Clínic, però el segon no el vaig demanar al mosso agressor perquè no volia que m’atonyinés més. Emperò, ara penso que, si faig la denúncia als Mossos d’Esquadra, se’n riuran. O potser me’n culpabilitzaran en interpretar que he mirat el mosso amb cara d’odi.

En fi, m’adono que tenim un greu problema amb la policia catalana, que mira malament els independentistes catalans, ja que crec que el mosso agressor em va pegar en veure que portava la camiseta de la Diada. Però el pitjor és que aquesta policia està dirigida per un partit com Esquerra, que es diu independentista. És que ens prenen el pèl o què, els seus dirigents? Què esperen a foragitar aquests agents dels Mossos que peguen a qui troben al davant sense haver fet cap acte punible ni en contra seu ni contra ningú.

Barcelona



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia