El lector escriu

Agraïment a la residència geriàtrica d’Arbúcies

Aquest agost ha mort el nostre pare, en Quimet Torrent, de 94 anys. En Quimet ha viscut els darrers dos anys a la residència geriàtrica d’Arbúcies, on ha estat magníficament ben cuidat per l’equip que encapçala la directora del centre, Aroha Roelas.

Només tenim paraules d’agraïment per a l’equip mèdic, d’infermeria i cuidadors que han tingut cura del nostre pare en unes circumstàncies molt complicades a causa de la pandèmia de Covid. No només l’han atès amb la professionalitat que és exigible, sinó també amb humanitat, paciència i afecte.

També als familiars ens han tractat exquisidament. Durant tota la pandèmia, amb les dificultats lògiques derivades de la situació a les residències, hem estat ben informats sobre els vaivens de la salut del pare i, quan les visites han estat restringides per evitar contagis, hem pogut parlar amb ell regularment per telèfon.

Han estat i són temps de dificultats per a tots els professionals que treballen en centres d’atenció a la gent gran. A ells dediquem aquest agraïment, confiant que els nostres polítics –estatals, nacionals i locals– siguin conscients de l’enorme esforç que han fet aquests professionals, que no sempre disposen dels recursos, infraestructures i reconeixement que caldria. Invertir per millorar la qualitat de vida de la gent gran ens farà millor país.

Sant Hilari Sacalm (Selva)



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia