El lector escriu

Reconeixement a Toni Güell

Aquestes meves paraules són per adherir-me al que va escriure el senyor Jordi Grau en aquest diari en l’apartat d’Opinió, dins la secció Comarques Gironines, respecte del senyor Toni Güell, excap del cos de Bombers.

Senyor Grau, encara que no el conec, vull manifestar el meu acord amb vostè pel que diu del senyor Toni Güell.

Vaig conèixer en Toni (perdoni que faci ús de la seva expressió afectiva) quan el nostre fill opositava al cos de Bombers, professió que tant li agradava i que, sortosament, va guanyar. Era l’any 1990.

Fou en aquesta època quan el senyor Toni Güell, amb la seva iniciativa, capacitat de treball i responsabilitat, va aconseguir un cos de Bombers renovat, amb una organització i una filosofia de treball molt concreta: prevenció, informació, responsabilitat i dedicació. Foren uns anys insuperables i magnífics!

El meu fill, que ara és sotsinspector i ocupa una de les prefectures, sovint recorda i comenta que amb el senyor Toni Güell va aprendre gairebé tot el que sap i així mateix segueix el seu criteri i la seva línia de treball sempre amb l’aferrissada defensa dels seus, com feia ell.

Senyor Grau, jo també considero que el senyor Toni Güell mereix, sense cap mena de dubte, un càlid homenatge de reconeixement a la seva trajectòria professional i esforç personal per haver desenvolupat una excel·lent tasca dins del cos.

Així doncs, m’acomiado tot esperant que aquestes meves paraules d’agraïment serveixin de suport a l’homenatge que el senyor Toni Güell té més que merescut.

Girona



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia