El lector escriu

25 tòtils!

Doncs sí, 25 gripaus morts sense voler són la causa que milers de pagesos hagin sortit al carrer i dit prou a tanta pressió ecologista o mediambiental.

Vostè com jo segur que hem matat uns quants gripaus quan estàvem conduint! Vull dir que no m’imagino a ningú que freni per no matar a un amfibi, un rèptil, un ratolí, per més pena que ens faci! Però és que, en el cas que ens ocupa, diuen que van “assassinar” aquests animalons i per aquesta raó els han multat! Ignoro si els van avisar o no, però és igual. Un pagès actua per protegir el bestiar, els camps i els boscos que són el seu mitjà de vida. No van en contra de res! La natura sense ells seria una selva incontrolable!

Més respecte per aquestes persones que són qui més estima la terra i que amb la seva suor, mai millor dit, són els veritables defensors que el món encara sigui sostenible! Res a veure amb el món industrial que tan tranquil·lament hem acceptat!

Llançà (Alt Empordà)



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia