El lector escriu

Es requereix d’ansietat beneficiosa

Com una situació que ens importuna com una aparença de boira, es requereix de moviment, tal com si d’una ansietat requerida beneficiosa es tractés, que, encara que controlada, no hauria de minvar, per cessar l’afecció amb l’estudi i la humanitat.

La situació és d’una gran inquietud per als sentits i de condicions estrictes que han de ser superposades amb diàleg, aquest facilita els assumptes d’incumbència i comporta com a resultat situacions de menor virulència. L’actualitat presenta manca de situacions de llibertat per les circumstàncies que es fan presents i divagacions, ja que no es coneixen si seran vençudes pel destí.

L’entorn ha de ser vençut amb el suport del conjunt dels ciutadans, i sobretot de l’entorn d’aquells propers a aportar el seu gra per a que la situació sigui més optimista, ja que quasi sembla una mania.

La situació de pobresa de moltes persones ens ha de portar a ser cauts, la realitat que moltes persones experimenten no fa gens senzill pensar que les condicions poden ser derogades.

Barcelona



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia