El lector escriu

Resposta de Teisa

En al·lusions a la carta de la família Quintana Turón, publicada el 8 d’abril, coincidim en la conclusió de les autoritats, que van determinar la fatalitat de l’accident on va morir la Sra. Dolors Turón.

A l’entrada de l’estació d’autobusos d’Olot, i un cop el conductor ja havia superat el pas de vianants amb la part davantera de l’autocar, la Sra. Turón va creuar i va ser accidentalment atropellada en topar amb la part del darrere del vehicle, tal com recull l’informe policial. Lamentant aquest fatal accident i conscients que res restitueix la pèrdua d’una vida, des de Teisa sempre vam col·laborar en la investigació del sinistre i vam vetllar perquè s’actués amb l’assegurança de responsabilitat civil.

També volem ressaltar que vam donar suport al conductor afectat, que no va poder evitar l’atropellament en les circumstàncies que es va produir. Malauradament, al cap del temps es va estimar més deixar aquesta feina, sovint poc valorada i reconeguda malgrat ser personal essencial, com s’ha demostrat en temps de Covid.

Girona



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia