El lector escriu

Brètols a pilons

Soc independentista des que Alfonso Guerra va dir que passaria el ribot a l’Estatut que vàrem pactar tots els catalans, però també crec en el dret de tots a no haver de pagar per les destrosses que quatre eixelebrats estan portant a terme en els últims dies, emparant-se en el dret d’expressió i actuant com salvatges amb actes vandàlics contra seus de diaris, bancs, comerços i botigues, contra material urbà, amb motos cremades, etc., que res hi tenen a veure.

Soc jubilat, he estat autònom durant 45 anys, sé el que costa mantenir un negoci, i el que fan és robar, i per tant han d’ésser portats davant la justícia. Ja n’hi ha prou! Manifestar-se, sí, però pacíficament i sense aquesta manera d’actuar contra botiguers que per desgràcia estan aguantant bous i esquelles amb la pandèmia. I per cert, què han de fer els Mossos? Mirar com ho trenquen tot i ajudar-los a rampinyar tot el que els convingui? O esperar que els cremin o lapidin a ells?

Un dia cremaran un bloc de pisos amb gent a dintre; després, qui ho havia de dir.

Santa Coloma de Farners (Selva)



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia