El lector escriu

Els centres hospitalaris de Girona

El passat novembre del 2019, la meva dona, Joana Saenz Revilla, va ser víctima d’un ictus hemorràgic.

Escric aquesta carta per deixar constància del nostre profund agraïment cap als professionals de tres centres hospitalaris, a qui els devem que, tot i les mancances materials que tenen, siguin capaços de fer una bona feina, posant-hi professionalitat, rigor i dedicació.

A Palamós, a l’hospital, va ser importantíssim la rapidesa en el diagnòstic correcte i en la reacció necessària.

A Girona, al Trueta, l’alta professionalitat de l’equip de neurocirurgians i post-operatori, portant a terme amb èxit i sense complicacions una operació de molt risc i a vida o mort, va ser cabdal.

Al Mutuam de Girona l’equip multidisciplinari de neurologia, psiquiatria, psicologia, fisiologia, rehabilitació motriu i cognitiva, infermeria, etc., etc., ens va dispensar un tracte excel·lent.

La professionalitat i vocació demostrades, junt amb la humanitat i tendresa, la forma de saber animar i alhora treure dramatisme a les situacions que allí es viuen, ajuden moltíssim a superar les greus conseqüències d’aquestes malalties tant als pacients com als familiars.

Fou gràcies a tot això que la meva dona, avui, gaudeix d’una vida pràcticament normal.

Per a totes aquestes persones, tan humanes i professionals, a qui pensem que de vegades no se les valora prou, va la nostra admiració i el nostre més sentit agraïment.

Santa Cristina d’Aro

(Baix Empordà)



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia