El lector escriu

Tu a tecnologia, jo a humanitats

A les aules relacionades amb la tecnologia predominen els homes i a les aules relacionades amb humanitats predominen les dones. Per què? Perquè la gent tendeix a fer allò que li agrada, i li agrada si s’hi sent capaç. O al revés. Els interessos depenen de les capacitats, i les capacitats, dels interessos. També podem dir que la cultura condiciona o orienta. La diferència entre homes i dones és gran. [...] Hem de buscar la igualtat? Més enllà de la igualtat d’oportunitats i la igualtat davant la llei? Si una cosa funciona, jo no la tocaria. Si funciona! Espero que les dones no deixin de ser acollidores. Cercar la igualtat? Val més no obsessionar-se.

Projectar estudis híbrids, estudis que barregin la tecnologia amb les humanitats. Això sí!. [...] Compartimentar massa té conseqüències negatives. També en el cas de les assignatures. Conseqüències negatives: dificulta la identificació de l’origen, de les arrels, de les causes primeres, dels principis rectors. No ens ajuda a relacionar, ni a generalitzar.

Barcelona



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia