El lector escriu

Partits polítics

Quina vergonya de partits que tenim! Els vull (volem) tots fora!

On mana Junts, Esquerra burxa; on mana Esquerra, Junts li fa la guitza. I així dia a dia, setmana a setmana, any a any... És un martiri.

Volem polítics nous, volem gent professional. Fixeu-vos que els millors, el conseller d’Economia, Sr. Jaume Giró, i el de Sanitat, Sr. Josep Maria Argimon, venen de l’empresa privada, són pencaires de la seva professió i els que saben què han de fer; tota la resta (la majoria), uns oportunistes que miren més pel partit que no pel que necessita Catalunya.

I de la CUP sobren paraules: aquests només estan per fer fora sigui qui sigui, però ells no es mullen pas, tot són paraules negatives i de cara a la galeria; fan nosa.

Quan la Sra. Laura Borràs va haver de deixar la presidència del Parlament, resava (és un dir) perquè ho fos el Sr. Carles Riera. M’agradaria saber què hauria fet, ell, quines decisions hauria pres i si hauria sigut tan valent com la imatge que en donen. Però, és clar, primer és la quota de poder de cada partit i aquí no entren ells.

Barcelona



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia