Opinió

Marea alta

La felicitat i el temps per compartir

S’acaben les vacances. Torna la feina, l’escola, les rutines, les tardes fosques i la monotonia. Diuen que el destí de la nostra vida és trobar la felicitat. I, què hi pot haver més feliç que un vestit de tirants, una amanida fresca o un gelat fet a casa? Què hi ha més feliç que tenir temps per llegir el que t’agrada, sota la figuera o llevar-te sense despertador? Hi ha alguna cosa més feliç que la vida despreocupada d’estiu per trencar amb la rutina de l’any?

I, en canvi, l’estiu està carregat d’obligacions: trobar la platja més maca, amagada i solitària, anar al concert de la teva vida o trobar el plat o la beguda més innovador i mostrar-ho a amics i seguidors d’Instagram amb aquella imperfecció perfecta que ho fa tot bonic i creïble. Que bonic que és compartir quan sabem que la nostra felicitat no resta a la dels altres igual que la seva no resta a la nostra.

Repasseu l’Instagram de l’estiu. Heu vist les fotos de platja amb pentinats de perruqueria? Heu vist els somriures de les festes d’aquells que estan enganxats al mòbil? Heu vist algun gelat a la recta final? Només vivint intensament podem tastar petites alegries. I us diré més: quan vius intensament no tens temps de compartir a l’Instagram. Viviu intensament la tardor i sigueu molt feliços!



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia