Opinió

Marea alta

Samarretes i cara d’enuig

La flamant presidenta de l’Assemblea Nacional Catalana (ANC), Dolors Feliu, juntament amb tot el seu equip, ha començat una campanya que té l’objectiu de canalitzar l’enuig generalitzat que hi ha a les files de l’independentisme per superar el punt d’inflexió actual i afrontar un nou camí cap a l’assoliment de la independència. Per fer-ho, ens conviden a participar en la Diada de l’Onze de Setembre amb una samarreta negra i amb cara d’enfadats. Se li pot demanar a algú que es manifesti amb cara d’enfadat?

Des de l’època d’estudiant fins ara he estat en algunes manifestacions. I, la veritat, quan els manifestants estan enfadats, crec que es nota. Per no barrejar coses, mireu les fotos de la manifestació de la Seat de l’any 71.

I el color de la samarreta... Negra perquè estem enfadats? Jo, de samarretes negres, en tinc un munt. Enfadada? Fa uns dies, en un acte al Penedès, una dona del públic li va dir a Dolors Feliu que enguany no anirà a la manifestació de la Diada perquè no sap com demostrar que està enfadada sense llençar ni un paper a terra. Podem ser una mostra de civisme per al món quan estem enfadats? No ho sé. Potser hauríem de deixar d’estar pendents del que pensin els altres. Potser hem de començar a fer el que hem de fer.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia