Opinió

Marea alta

Com al banc del si-no-fos

La cosa està que bufa! No hi ha gel per refredar les begudes, els preus del súper estan pels núvols i les temperatures no fan més que pujar. L’energia continua sent el negoci del segle, malgrat que ara s’apugi la temperatura del termòstat, cosa que ja fa anys que s’hauria d’haver fet. Però, sí, l’energia és negoci, tant la convencional com la renovable. I com més energia gastem, més pugen les temperatures. Els pagesos estan que trinen! Les plantes no aguanten aquestes calors tropicals ni amb aigua, i la idea de les plaques solars per convertir els camps en grans zones de captació d’energia solar sembla, ara per ara, més bon negoci que el del menjar. Tanmateix, cada dia hem d’estar més prims per poder sortir al carrer! Potser val més tenir llum per veure la sèrie de moda que no pas un enciam per dinar. Si és que l’enciam aguanta el sol que cau. I ja no cal parlar de l’aigua! N’hi ha ben poca i no sembla que hagi de ploure. Estem en crisi! I la crisi és tan greu que només sabem queixar-nos i qui dia passa, any empeny.

Ah! Pels interessats: Telefónica em va dir ahir que la meva avaria és “costosa en el temps”. “I què vol dir això?”, vaig preguntar. “Doncs que en té per dies, senyora.” I aquí estem... Esperant que algú es posi les piles. Quina calor!



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia