El lector escriu

El món és de tots

Som molts els que estem colpits pels fets de Melilla i ens preguntem fins quan els haurem de patir, atès que no és la primera vegada que passa una cosa semblant i que desqualifica totalment els dirigents polítics, els d’aquí i els d’allà, que mostren una falta d’humanitat total i mereixerien ser jutjats per actuacions com aquestes.

Fugen de la fam i les guerres. Qui no ho faria? El món és de tots i tenen tot el dret a buscar un lloc millor on viure. Per què, doncs, són tan mal rebuts aquí a Europa? És que potser no hi cabríem? Molts estan perfectament capacitats per fer qualsevol feina; falta gent per fer feines que la gent del país rebutja i no sols obtindrien benefici propi, sinó que ells també quedarien inclosos en l’engranatge del consumidor que dona negoci a altri.

Estic convençuda que si en comptes de foragitar-los els acollissin degudament, els fessin lloc i es planifiqués el seu assentament potser fins i tot podrien ocupar aquests poblets de la Catalunya interior que queden abandonats i les seves terres ermes, les quals es converteixen en massa boscosa que alimenta els focs a l’estiu. Necessitarien ajuda, òbviament, però, si reeixissin a fer-les rendibles i a establir-s’hi, a més de ser un bé per a ells seria un benefici per al nostre poble.

Palafolls (Maresme)



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia