El lector escriu

CAP Banyoles

Amb el tema de la covid, els CAP en general funcionen fatal. I els hospitals i les clíniques, que són els que més ho viuen de prop, estan col·lapsats. Per quin motiu, doncs, perquè els CAP cada cop visiten menys gent i deriven tothom cap al Trueta o la Clínica Salus en el cas de Banyoles.

Us posaré un exemple, el meu home rep la tercera dosi el 27/12/2021. El dia 03/01/2022 encara no té el passaport covid actualitzat (segurament perquè la noia que el va punxar tenia una trucada personal en aquell moment i es va oblidar de fer un clic). El dia 3 de gener em paro al CAP Banyoles a les 19.47 h, tres persones al taulell, una ocupada i dues de cháchara, dues persones esperant que es trobaven malament i jo. A les dues persones a les 19.49 h els varen dir que anessin a la Salus, que per a ells era tard (com voleu que parem això si els propis ho deriven per no haver de treballar fins a última hora). I a mi, com que no portava ni la targeta sanitària ni el DNI del meu marit, no em varen voler atendre (eren les 19.51 h, per a ells era massa tard), cosa ben curiosa perquè l’endemà amb una trucada i donant el DNI del meu marit ho varen solucionar. Els CAP s’han de posar les piles i desbloquejar una mica els hospitals, cosa que ara no fan.

Banyoles (Pla de l’Estany)



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia