El lector escriu

Errors judicials

Fa uns dies vàrem conèixer el cas de la Sra. Rosario, de 97 anys, a la qual una comitiva judicial, equivocant-se de porta de pis, la va desnonar per error.

Doncs això mateix és el que ens ha passat a nosaltres. El dimarts 7 de setembre del 2021, mentre estàvem treballant, una comitiva judicial es va presentar a casa nostra i va rebentar la porta d’entrada al pis (blindada i amb pany i barres de seguretat).

Després de molta brutalitat van aconseguir entrar al pis, rebentant també el pany d’una altra porta interior i foradant sense cap mirament les parets per tal de col·locar sensors d’alarma “antiocupació”. Tot això ho van fer mentre s’adonaven que el pis que havien de desnonar era el de la porta del costat, i per aquest motiu no van arribar a fer-ne el llançament.

Vet aquí que encara hem d’agrair als veïns (ocupes) que ens avisessin que ens havien rebentat la porta. Un nou error de la justícia, que, sense voler generalitzar, sembla que s’està convertint en habitual.

Blanes (Selva)



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia