El lector escriu

Digui la veritat, senyor Sánchez

Quina autopropaganda! Quina manera de voler-se presentar com l’artífex de la concòrdia! Ara el senyor Pedro Sánchez ens vol fer creure que el seu govern donarà els indults als presos polítics per magnanimitat, per bona voluntat i ganes de “refer ponts” amb la part independentista dels catalans. Vol aparèixer com el conciliador, el que no volia que s’arribés on s’ha arribat; tota la culpa és del PP, aquell partit que durant el seu mandat i amb tota la repressió va ser incapaç d’aturar un referèndum “il·legal” i una declaració d’independència. Ara que mana el PSOE això no es produirà perquè ell farà que la societat catalana deixi de ser independentista amb les seves mesures de gràcia.

Però què s’ha cregut? Que es pensa que combreguem amb rodes de molí? Que potser no tenim memòria? De debò es pensa que hem oblidat que, per aplicar el 155 amb totes les conseqüències nefastes que ha portat, ell en va ser el còmplice necessari? Està molt equivocat, senyor Sánchez; és clar que ens alegrem dels indults, ens alegrem que els innocents puguin sortir de presó, on no haurien hagut d’entrar mai; però això, senyor Sánchez, no és magnanimitat, és justícia. Però digui la veritat, vostè no els concedirà els indults per reparar una injustícia (això ho hauria hagut de fer així que va pujar al govern), ni per fer un gest de bona voluntat cap als catalans, la seva veritable raó és que té l’alè de la justícia europea al clatell i vol netejar la cara de la democràcia espanyola amb un gest totalment insuficient. Pensa que en tindrà prou de posar nou presos polítics al carrer per “homologar” la democràcia espanyola a Europa? I els exiliats? I el tribunal de comptes? I els represaliats? No és conscient dels morts que encara li queden a l’armari?

Barcelona



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia