Cadaqués

David Loewe retrata el Cadaqués menys turístic

El fotògraf barceloní inaugura demà una exposició a l’hostal Cristina

Acorden fer captures de senglars a Cadaqués per evitar que baixin al poble

L’Ajuntament i els Agents Rurals vetllaran perquè es compleixi l’ordenança que prohibeix alimentar-los

Utilitzaran caixes trampa i teleanestèsia

ERC reclama a l’Estat que compleixi les inversions al litoral

ERC ha presentat per escrit al registre del Senat fins a 66 preguntes per conèixer el grau de compliment de les inversions i també del’estat d’execució d’obres, projectes i treballs a la costa...

Detenen una lladre amb 14 delictes en tan sols un mes

Els Mossos d’Esquadra van detenir a Cadaqués una lladre molt activa i amb gran mobilitat al territori català que havia acumulat fins a 14 delictes en tan sols un mes. La policia la va arrestar després...

Una nena de deu anys surt ferida d’un atac de senglar a Cadaqués

Un senglar va mossegar una nena de 10 anys a la cama en la platja Gran de Cadqués aquest dilluns al vespre. L’atac es va produir a quarts de 10 de la nit quan estava jugant en un dels extrems de la...

Agents Rurals i Cadaqués acorden mesures per capturar senglars amb trampes i teleanestèsia

L’Ajuntament vetllarà perquè es compleixi l’ordenança que prohibeix alimentar-los i recorda que són animals salvatges

Detenen una lladre que ha acumulat 14 delictes en tan sols un mes

La lladre havia colpejat violentament una anciana per robar-li un rellotge valorat en 10.000 euros

L’atur puja un 1,2% a Girona al juliol després de quatre mesos de davallades

El territori registra l’increment més acusat de tota Catalunya

La demarcació hi ha 31.013 desocupats

EDUARD XATRUCH
XEF. COPROPIETARI DEL DISFRUTAR, EL TERCER MILLOR RESTAURANT DEL MÓN

“ Volem que a l’hora de menjar passin coses”

“La nostra cuina no té res a veure amb la d’El Bulli, però com que hi vam treballar 15 anys, l’Oriol, en Mateu i jo sempre serem «els nois de El Bulli»”

“El més important i, en part, l’èxit del Disfrutar, és que la gent, que no té perquè entendre ni de cuina ni de tècniques, s’ho passa bé”