Futbol català

Cinc anys més plegats

Conveni amb l'Ajuntament. L'alcalde de Girona i el president del club signen un acord de cessió d'instal·lacions amb una aportació econòmica anual d'un màxim de 120.000 euros

L'Ajuntament i el Girona FC van renovar l'acord de col·laboració que mantenen des de fa anys amb la signatura d'un nou conveni que tindrà vigència fins al 2017. L'alcalde, Carles Puigdemont, i el president del club, Joaquim Boadas, van escenificar l'acord que recull el compromís, per part del consistori, de cedir la llicència d'ús i de gestió de Montilivi, i també la prioritat d'ús del camp de Torres de Palau per al futbol de base, així com les instal·lacions de Puig d'en Roca –el futur camp d'entrenament del primer equip– a partir d'un conveni entre la Generalitat i l'Ajuntament.

El consistori assumirà el manteniment de les instal·lacions amb una aportació econòmica anual d'un màxim de 120.000 euros. Puigdemont va reconèixer la importància de tenir un club competint en el futbol professional, “sense oblidar la promoció del futbol de base i totes les altres seccions de l'entitat”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.