Futbol català

JOANA PUJOLRÀS I POL

ADMINISTRATIVA. SÒCIA NÚMERO 127

“Si pugem, disfrutarem”

Filla de Lluís Pujolràs, jugador i entrenador del Girona, sempre ha estat lligada al club?
Imagina-t'ho, el meu pare va començar al Deportiu, va jugar en el Girona a segona fins que el van traspassar a l'Europa. Després en va ser entrenador sis vegades. Era l'home de la casa. Sempre hi era si calia un recanvi. Fins a la temporada 1976/77.
Menjava pilota a diari?
A taula, cada dia. Dilluns, dimarts i dimecres parlant del partit del diumenge, i dijous, divendres i dissabte, del que havia de venir. Mai tan ben dit, perquè a casa teníem L'Argada i molts jugadors hi dinaven.
Que Pujolràs pengés les botes va ser culpa seva.
Sí, el 1958, quan vaig néixer; la meva mare li va dir que s'havia acabat. Però es va posar a entrenar molt aviat.
O sigui, que sempre eren al camp?
Quan entrenava perquè entrenava i, si no, a veure futbol. Primer pagant fins que amb el meu home, en Josep Ribot, ens vam fer socis. Hem vist el Girona a preferent i ara a dalt de tot, a Segona A.
Com veu la situació actual?
Fabulosa, és maco; veus el camp ple, encara que em toqui fer cua per entrar i fer aixecar gent del meu seient. He vist força partits, tot i que els he hagut de combinar amb els del Quart, club del qual el meu home ha estat president.
Com qualifica la temporada?
Molt bona. Pujar fent la promoció serà difícil perquè els que la jugaran són molt bons. Pujar directament es va espatllar el dia del Xerez. Un mal partit.
Veu el club preparat per estar a primera?
Ser-hi un any seria maco. La gent que porta el club en té ganes. Ara, i les peles? Diuen que la tele paga més. Si pugem, disfrutarem un any i després ja ho veurem.
Hi ha algun jugador que destaqui?
En Migue, pel compromís i perquè viu al barri.
Què en diria, el seu pare?
No s'ho creuria.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.