preguntes

JORDI BASTÉ

Tot continua igual

1.

COM ÉS POSSIBLE
que un personatge com Guti, que sistemàticament, temporada rere temporada, té problemes amb els entrenadors, continuï defensant la samarreta del Real Madrid sense que hi hagi cap president, cap director esportiu que li cridi l'alto?

2.

COM ÉS POSSIBLE
que un tècnic com Manuel Pellegrini, amb un currículum immaculat com a entrenador i com a persona, tingui ja la creu al damunt i l'estocada a punt de clavar per les mans de Florentino Pérez? Qui és l'incapaç?

3.

PER QUÈ
tothom canvia el nom a Manuel Pellegrini i ara a moltes televisions, ràdios i fins i tot diaris de Madrid el rebategen com Mauricio Pellegrini? D'on surt aquest canvi de nom convertit ja en una mena de llegenda urbana?

4.

COM ÉS POSSIBLE
que primer Guti digui que no té cap problema amb Pellegrini, l'ompli de lloances i l'entrenador, en canvi, el deixi fora de la convocatòria per al partit d'avui contra el Getafe al·legant una lesió que el futbolista nega? Cada any hi ha d'haver un serial amb Guti i l'entrenador del moment i/o el club?

5.

LA FRASE
de la roda de premsa d'ahir de Guardiola parlant de Pellegrini en què deia: «pensem que això és fàcil i que el triplet s'aconsegueix a l'octubre. Sóc un admirador del tècnic del Madrid», és corporativisme, sinceritat o volia dir que, com més temps a la banqueta del Madrid, millor?

6.

I SI TINGUÉS RAÓ
en Pep quan ahir en la roda de premsa va dir que «Henry farà callar moltes boques»? I si avui marca si acaba jugant a Pamplona? I si es decisiu contra el Rubin Kazan dimecres de la setmana que ve en la Champions?

7.

NO COMENÇA A SER PREOCUPANT
que en totes les entregues de premis el nom de Víctor Valdés no aparegui? Ara també li ha tocat el rebre en el FIFA World Player, en el qual hi ha sis jugadors del Barça –Messi, Puyol, Ibrahimovic, Xavi, Iniesta i Henry– i Samuel Eto'o, de l'Inter, un altre dels que va jugar una part del 2009 amb el Barça. No hi cap aquí Valdés?

8.

ÉS NORMAL
que em senti tan llunyà amb el tipus d'humor, amb el sentiment, amb la manera de procedir habitual de José Maria del Nido, que per fer-se el graciós amb una mena d'humor d'Arévalo o de Raúl Sender diu que Joan Laporta és Juan Lapuerta? No cal fer la broma fàcil sobre el seu cognom, oi?

9.

QUÈ HAURIA PASSAT
en la lliga espanyola si, per exemple, l'àrbitre català Moreno Delgado hagués dit públicament que és del Barça des de petit? Pot un àrbitre fer aquestes confessions públiques per més retirat que estigui i per més que no sapiguem exactament on és la notícia de les seves sinceres declaracions?

10.

NO ÉS HUMILIANT
per al seguidor o aficionat de l'Espanyol la inacabable polèmica sobre l'adéu de Raúl Tamudo? No mereix que s'acabi al més aviat possible aquest aldarull que dura massa temps i que fa pinta de tenir un final traumàtic incomprensible?



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.