ATLETISME

CROS

Augmenta l'oferta del circuit gironí

El Consell Esportiu de la Selva, amb Manel Fernández com a principal responsable de l'àrea d'esports, es responsabilitza un any més de l'organització del circuit gironí de cros, que aquesta temporada ja arribarà a la dinovena edició. Aquesta temporada el circuit començarà l'1 de novembre a Olot. Els cros d'aquest mes són els de Sant Hilari (8), Santa Coloma de Farners –el més antic– (15), el Ciutat de Girona (22) i el de Salt (29). El mes de desembre se'n correran quatre: el primer serà el dia 6 a Riudellots de la Selva; el 8 de desembre, a Malgrat de Mar; el 13 de desembre, a Caldes de Malavella, i el 20 de desembre, a Ventalló.

Per després de festes se'n deixen tres, dos al gener –el de Banyoles, el 10 de gener, i el de Santa Cristina d'Aro, el 17 de gener– i l'últim, a Vidreres, que es farà el 13 de febrer. El circuit català de cros passarà aquesta temporada, doncs, per les comarques de l'Alt Empordà, la Garrotxa, el Gironès, el Pla de l'Estany, la Selva i el Maresme.

Els vencedors, com cada any, podran anar un cap de setmana a Andorra per disputar-hi el cros internacional. El vencedor absolut del circuit de la temporada passada va ser el malgratenc Jonathan Hernández.


La temporada de cros a Girona tindrà dotze proves, dues més de les que són habituals



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.