BTT / COPA GIRONINA

Francesc Freixer també s'imposa en la cita de Cornellà de Terri

El ciclista del Bicis Esteve, Francesc Freixer, va imposar-se també en la cita de Cornellà de Terri del circuit copa Catalana, que es va disputar ahir al matí. Els organitzadors van rebre un allau de ciclistes, al voltant dels 450, una xifra rècord en aquest circuit de tardor. La segona posició en la cursa d'ahir va ser per a Christian Collados (Freebike) que va arribar a 3:10, mentre José Almendros, del Bicis Esteve, va fer-ho a 3:41. Molts ciclistes d'aquesta marca van ocupar llocs privilegiats en la taula. En el recorregut curt de 40 quilòmetres, els vencedors van ser Joan Calderón, en la categoria masculina, i en la femenina va guanyar Pilar Gich. La pròxima cursa de la copa Catalana es disputarà a Porqueres.