FUTBOL SALA

COPA CATALUNYA

El Barça i el Marfil topen pel títol

Els dos equips repeteixen la final de fa un any després de superar el Mataró i el Corbera en semifinals

El Marfil Santa Coloma i el Barça s'enfronten aquesta tarda (19.00 h) en la final de la copa Catalunya de futbol sala, després resoldre sense problemes el debut en la fase final, que se celebra a Sant Cugat del Vallès. Serà el segon any consecutiu que els dos representats catalans de divisió d'honor estatal es juguin el títol, que defensa el club blaugrana. També suposa un bon test per avaluar el treball dut a terme durant la pretemporada a falta d'una setmana perquè arrenqui la lliga.

Héctor i Albert Segura, bigolejadors, van ser els protagonistes de la primera semifinals entre el Marfil i el FS Corbera, que es va resoldre's per 4-0. Al descans els colomencs ja s'imposaven per dos gols, una renda que van incrementar en els darrers cinc minuts del matx quan el Corbera ja havia esgotat les forces per sorprendre.

Tampoc va tenir dificultats el Barça per imposar-se a un voluntariós Futsal Mataró (5-0). Abans d'arribar al minut 10, Javi Rodríguez i Jordi Sánchez ja havien establert el 2-0 al marcador, un resultat que Ari, el gran reforç de l'estiu, va incrementar fins al 3-0 del descans. La superioritat blaugrana sobre la pista va mantenir-se en la segona part i es va arrodonir amb un gol de Fernandão i el segon de Jordi Sánchez.