Més esport

Coeter II i Moncho jugaran pel títol del mà a mà en el trinquet de Piles

La final de l'Individual Bancaixa de Raspall ha estat presentat de manera oficial

La final del XXVII Campionat Individual Bancaixa de raspall ha estat presentada en l'Ajuntament de Piles. A l'acte han assistit els aspirants al títol, Coeter II i Moncho, que han estat acompanyats per la directora territorial a València de la conselleria de Governació i Justícia, Mercedes Igualada, l'alcalde Piles, David Morant, el vicepresident federatiu, Salvador Oliver, i el pilotari Dorín, en representació de l'organització.

En la seua intervenció, Coeter II ha assenyalat que és la primera vegada que afronta la final en condició de favorit. Pel que fa al seu moment de forma, el punter de Simat de la Valldigna ha assenyalat que afronta la partida en un moment més que òptim. Quant a com podria transcórrer la final, el pilotari ha manifestat que desitja una partida ràpida.

Pel que fa al pilotari de la localitat de Manuel, Moncho ha assumit la condició de favorit del seu rival amb gran humilitat. Quant a la seua manera d'afrontar la final, Moncho ha assenyalat que la seua tàctica és diametralment oposada a la de Coeter II.

Una vegada conclosa la presentació els dos pilotaris han realitzat el tradicional acte de l'elecció del material. Ambdós s'han decantat per pilotes de Carcaixent encara que de característiques diferents.

La final tindrà lloc diumenge que ve en el trinquet de Piles a les 12 hores encara que l'activitat començarà sobre les 10.30 hores amb la disputa d'una prèvia que mesurarà a Pablo i Héctor contra Pau i Ricardet.

Coeter II afronta la seua cinquena final de l'Individual Bancaixa i aspira a aconseguir el seu segon títol. El pilotari de Simat de la Valldigna, considerat el millor professional de la modalitat davant la baixa per lesió de Waldo, ha estat assenyalat com el favorit en la final del diumenge. De fet, el trinqueter de Piles, Ramón Ramos, ha assenyalat que “és probable que la càtedra done de 5 a favor de Coeter II”.

Per la seua banda, Moncho jugarà la seua primera final del torneig del mà a mà en la temporada de la seua consagració com a primera figura del raspall.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia