Més esport

L'exigència no reposa mai

La tercera etapa. La Transpyr enfila avui cap al Pont de Suert, sense canvis en la general i amb 12 abandonaments ahir

És la suma de quilòmetres, de desnivell superat, de calor o totes les anteriors i altres factors endògens. La Transpyr comença a fer estralls en els participants i ahir ja van ser 12 els que van posar el peu a terra i, aleshores, van decidir no seguir. Abandonar. És una cursa de resistència, però el desgast de la primera etapa va ser tan gran, que molts sembla que estiguin en la tercera setmana del Tour.

Pau Zamora i Joan Llordella (BUFF International) juguen una altra lliga. La resta van patir per superar els 115 quilòmetres i 2.750 metres de desnivell de Camprodon a la Seu d'Urgell i pas per la Molina i la collada Verda. I en la versió de carretera, 150 amb el tram cronometrat al Pradell, que està considerat el més dur de Catalunya, i amb un final ajustat (3 segons entre el primer i el segon). I compte, que avui és l'etapa reina (128 km i 3.500), mentre que en la road hi ha dos trams cronometrats: un és el del Cantó.

2a etapa BTT (115 km)
1r Pau Zamora i Joan Llordella (Buff International)
5h31:00
2n Ibona Zugausti i Roger Argelaguer (Bicis Esteve)
a 18:30
2a Road (150 km, 15 crono)
1r Axel Strauss
1h00:15
2n Borja Sánchez (El 9 Esportiu)
a 0: 03


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.