BTT

COPA GIRONINA

Bescanó obre el circuit

El circuit de BTT de tardor tindrà enguany deu proves

La competició en línia és un dels atractius de la copa gironina

La vuitena edició de la Copa Gironina de BTT, el circuit gironí de tardor, començarà el 6 de setembre a Bescanó i tindrà deu proves, l'última de les quals es disputarà el 15 de novembre a Mont-ras. El circuit agafa el relleu al Caixa Girona, el circuit de primavera i estiu, el més consolidat en el calendari català de la seva categoria. Per tal de donar continuïtat a la campanya, els organitzadors fan que els corredors puguin actuar amb el mateixos dorsals que els han permès de disputar el Caixa Girona.

Un dels grans atractius de la copa Gironina és el fet de no disputar-se en circuit. Els corredors no fan voltes allà mateix sinó que es busquen trajectes en línia per tal d'obrir més el circuit als amants de la pedalada del lleure, sense oblidar la competició més estricte. Per la classificació final puntuaran sis de les 10 proves per a nens i nenes i 8 de les 10 proves per a la resta de les categories.

La primera de les curses es farà a Bescanó, el 6 de setembre. La resta són: Sant Martí Vell (13 de setembre); Sant Gregori (20 de setembre); Cornellà de Terri (4 d'octubre); Porqueres (12 d'octubre); Salt (18 d'octubre); Castell d'Aro (25 d'octubre); Amer (1 novembre); Calonge (8 novembre) i l'última a Mont-ras (15 novembre).



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.