Més esport

Proclamats els campions infantils

Ciclisme. Porqueres va acollir curses de la Copa Catalana sènior i màster 30 i la Copa Catalunya

El circuit de 1.300 metres de Porqueres, planer i completament segur, va acollir ahir al matí curses puntuables per a la Copa Catalana per Sèniors i Màster 30, primer, i per a la Copa Catalunya per Ciclisme Infantil, després; que alhora servien per proclamar els campions gironins.

L'equip del Maresme Munt Bikes va ser el dominador de la primera cursa, que es va tancar amb les victòries d'Alejandro Gálvez en la categoria sènior i Daniel González en màster 30; que completarien amb la victòria per equips. Després, es van disputar les quatre curses, els guanyadors de les quals van ser: Sergi Monserrate (Can Anglada) i Laia Bosch (Cat Bike) en benjamí, Sergi Darder (Sant Boi) i Maria Pie (Vila-Seca) en principiant, Pol Monserrate (Morenito) i Carolina Miranda (Versailles) en aleví i Marc Brustenga (Tbikes ) i Carla Puig (Comdibal) en infantil. Per equips, la victòria va ser pel Ciclos Morenito. D'altra banda, els campions gironins després de les curses d'ahir són: Sergi Torrent (Olot Noel) en benjamí, Jan Canal (Olot Noel) en principiant, Gerard Bofill (Jodofi Supermercats) en aleví i Guillem Garcia (Olot Noel) i Berta Orozco (Ayats Cycles) en infantil.