Més esport

I la llum va tornar a Rocacorba

Curses de muntanya. La segona cursa nocturna va tornar a ser un èxit, amb 700 participants

Rocacorba, el punt més alt del Gironès, va tornar a estar il·luminat pels 700 atletes que van prendre part en la segona edició de la cursa nocturna de Rocacorba, que tenia la seva sortida i el centre neuràlgic en el pavelló de Canet d'Adri i dos recorreguts: un de 25 km fins el cim (1.400 metres de desnivell acumulat) i un d'11 km (800 m).

Gerard Morales (Buff Base Esports Estel) i Alba Segura (Cantonigròs) van guanyar la cursa llarga, amb 2h18m i 2h58m, respectivament. David Coma i Pablo Boada, en la masculina, i Aina Faura i Mònica Fàbrega, en la femenina, van completar els podis. Pel que fa la cursa curta, Jaume Cornellà i Imma Casas es van apuntar la victòria. També hi havia premis per als tres primers en equips masculins, femenins i mixtos.

La propera, a Montserrat

el 9

L'organització de la cursa nocturna de Rocacorba té la vista posada en la Montserrat Sky Race, que es farà el 7 d'abril i que també tindrà un recorregut de 24 km i un de 12 km amb sortida de Monistrol. En el llarg hi haurà 1.200 m de desnivell positiu acumulat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.