Més esport

L'aventura nocturna

Curses de muntanya. La segona edició de la Cursa Nocturna de Rocacorba es disputarà el 2 de febrer i tornarà a tenir un recorregut de 24 quilòmetres i un altre d'11, amb més corriols que l'any passat

La segona edició de la Cursa Nocturna de Rocacorba, que tancarà les inscripcions aquesta setmana i que tornarà a superar els 600 participants, va publicar ahir a la tarda els detalls de la prova que es farà el 2 de febrer. La sortida serà a dos quarts de sis de la tarda des del pavelló de Canet d'Adri, i els participants del recorregut de 24 quilòmetres arribaran fins al punt més alt de la comarca del Gironès, Rocacorba, i superaran un desnivell superior als 1.400 metres. També hi haurà un recorregut d'11 quilòmetres i 250 metres, i els dos recorreguts es podran fer també en equips de dos. En la primera edició, que va comptar amb 650 atletes, que van desafiar les baixes temperatures, i aquest any també hi haurà premis per als tres primers individuals i per equips, masculins i femenins, els tres primers equips mixtos. La cursa es fa amb frontal, i tant els participants com els seus acompanyants disposaran de serveis al pavelló de Canet, on hi haurà un gran avituallament sòlid i líquid –també en diversos punts del recorregut, tot i que l'any passat el fred congelava les begudes– a l'arribada amb tot tipus de menjar, sorteig de premis i material, calefacció, música i bar.

Torna la Montserrat Nord Skyrace

b.s.

L'organització de la Cursa Nocturna de Rocacorba recupera per al mes d'abril una de les curses més carismàtiques de Catalunya per al calendari, la Montserrat Sky Race. Es durà a terme el 7 d'abril al Parc Natural de Montserrat, amb un recorregut tècnic i exigent per una de les muntanyes amb més encant del país i amb dues distàncies: 22 i 12 quilòmetres. La primera pujarà per la canal de Sant Jeroni i recorrerà els lloc més tècnics i inhòspits de Montserrat, cent per cent corriol i amb un desnivell positiu de 1.200 metres. La segona recorrerà les afores de Monistrol, també amb el cent per cent de corriols i amb un desnivell de 500 metres. L'organització oferirà 400 places i obrirà les properes setmanes les inscripcions.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.