CAMPIONAT ESTATAL DE DESCENS

Vicky Hernández, intractable

L'empordanesa obté a la Molina el tercer títol elit de manera consecutiva

Ja queda lluny aquella època en què qüestionaven Vicky Hernández i donaven les oportunitats de promoció a especialistes d'arreu de l'Estat amb raons múltiples. Demostrar, ja fa dies que no li cal demostrar res. Ahir a la Molina va obtenir la seva tercera victòria consecutiva (quarta en el seu currículum), i aquest cop amb una superioritat majúscula respecte a la resta de competidores.

En la final, la ciclista de l'Ambisist de Fornells va fer un temps de 4:23.008, gairebé vint segons millor que el de Carolina Martínez, que va ser la segona (4:42.448), i més de vint respecte a la seva tradicional rival Mireia Boscà, que va acabar en la tercera posició. El detall lleig va tenir-lo l'organització, que no va permetre que Carolina Martínez, cadet, pugés al podi.

En elit masculí, el primer va ser Bernat Guardia (Massi), que va quedar al davant del també català Ivan Oulego, segon, i del gallec Jorge Aguin, tercer. Joan Corominas, de l'Ambisist, va obtenir el setzè millor temps a 31.134 del líder. Molt espectacular va ser la pugna entre els màsters 30, en què l'exelit Pau Misser va triomfar per davant del seu germà Tomàs, que va ser el segon, i del canari Himar Sánchez.

ESTATALS 2009

Elit
1r B. Guardia
3.28.817
2n I. Oulego
a 2.132
3r J. Aguin
a 4.980
Elit femenina
1a V. Hernández
4.23.008
2a C. Martínez
a 19.480
3a M. Boscà
a 20.566


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.