GOLF

CHALLENGE TOUR

Velocitat de creuer

Jordi Garcia Pinto manté l'efectivitat en la segona jornada i supera el tall còmodament

Tanca el seu segon recorregut com a 25è i és a set cops del líder i a tres del «top ten»

Passar el tall per tercer torneig consecutiu ja treu a la superfície una certa maduresa i posa sobre la taula una bona dosi d'estabilitat en el joc del jove Garcia Pinto. L'alternança de resultats, combinant pics de brillantor amb mals dies, li ha permès obtenir uns resultats en progressió creixent, que ahir podrien haver donat el primer símptoma de consolidació. Amb el segon recorregut, que va ser de prou nivell i molt semblant al disputat el primer dia, el jugador de Golf Girona va mostrar un bon control de la situació. Aquest fet li va permetre tancar la segona jornada en la posició 25 amb un -3 en el seu global que li facilitarà poder jugar les dues jornades finals, després de passar el tall molt còmodament.

A diferència de la primera jornada, ahir va sortir al camp a primera hora del matí. Després d'un par, va encaixar un doble bogey en el segon forat que va haver de reequilibrar posteriorment. Com que es va trobar còmode i va sumar quatre birdies en els forats 4, 9, 14 i 16, es va situar amb un menys quatre. L'únic bogey de la jornada, però, el va sumar en l'últim forat i va tancar l'actuació amb tres sota par. Amb un cop menys, poques posicions hauria enfilat en la taula.

El lideratge és per al britànic John Parry, que ahir va fer el millor recorregut de la jornada juntament amb Adam Gee, també britànic, que va guanyar 56 posicions. Ara mateix és segon el suec Bjorn Petterson, golfista que en la primera jornada havia fer una primera meitat de recorregut excepcional amb 7 birdies en els nou primers forats.

CREDIT SUISSE

NOM 1 2 3 4 TOTAL 1. J. Parry 69 67 - - -10 2. B. Pattersson 69 68 - - -9 3. J. Quesne 69 69 - - -8 4. T. Carolan 70 69 - - -7 4. C. Suneson 69 70 - - -7 4. N. Smith 71 68 - - -7 7. A. Gee 73 67 - - -6 7. G. Murray 71 69 - - -6 7. R. Santos 72 68 - - -6 7. R. Steiner 70 70 - - -6 7. J. Grillon 72 68 - - -6 25. J.Garcia Pinto 71 72 - - -3

El rànquing del Challenge Tour comença a ser una llista a consultar

Jordi Garcia i el seu equip de suport es van plantejar aquesta primera temporada amb la voluntat d'intentar no perdre bous i esquelles. Els objectius se'ls volien anar marcant a mesura que anessin avançant i sempre en funció dels resultats acumulats. La llista de possibilitats per mantenir la targeta de categoria 12 que disposa el jugador és múltiple. La via més senzilla, aparentment, la del rànquing. Abans de jugar a Suïssa figurava en la posició 169 Challenge. El fet de passar el tall ja li assegura millorar-la. L'objectiu final és la posició 120 perquè acabar en aquesta zona facilita guanyar un escaló en el rànquing Challenge amb vista a l'any vinent. Situar-se momentàniament dels 120 primers ja és ara mateix a l'abast del jugador. Com més punts sumi més amunt quedarà. Defensant la seva posició actual s'acostaria molt a la zona desitjada del rànquing.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.