GOLF

CHALLENGE TOUR

Cop de geni final que fa justícia

Garcia Pinto tanca una primera jornada accidentada com a 24è i amb un -2

Només en l'obert de Kärnten va arrencar amb més força que ahir. El mèrit del debut de Garcia Pinto a Suïssa s'ha de buscar en la capacitat per refer-se de les contrarietats. Una tempesta el va fer aturar (amb onze forats jugats) quan actuava amb empenta i decisió. L'interval no li va fer baixar el llistó, perquè va tancar el forat que tenia a mitges després de la xarbotada amb un par que va rematar amb un birdie –se situava amb un -2– en el següent forat.

El millor de tot va venir en el darrer tram. Dos bogeys en els forats 6 i 7 van estar a punt de fer malbé tot el que havia guanyat fins al moment. Res, però, estava perdut, perquè tenia dos forats per refer el mal. I va trobar la manera, perquè va signar dos birdies en els forats 8 i 9 que el van situar amb un -2.

En la primera meitat del recorregut, el de Canet d'Adri es s'havia mostrat molt equilibrat amb dos moments brillants en els forats 12 i 18, que va negociar amb birdies. Només una petita indecisió li va fer sumar un cop en el forat 17, el penúltim de la primera meitat del recorregut. Els primers nou forats ja l'havien situat entre els 40 millors i amb un -1 en la targeta. Els dos primers forats de la segona meitat va superar-los en el par. Va ser quan buscava el green del tercer quan va haver d'aturar el joc a causa d'una forta tempesta.

CREDIT SUISSE

NOM 1 2 3 4 TOTAL 1r S. Robinson 67 - - - -6 1r S. Davis 67 - - - -6 3r T. Cruz 68 - - - -5 3r LS James 68 - - - -5 3r T. Dykes 68 - - - -5 24è J. Garcia Pinto 71 - - - -2


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.