Més esport

Més de 1000 atletes en la cursa solidària

Curses de muntanya. La prova es va fer ahir a Cantallops per recaptar fons pels afectats dels focs de l'Empordà

La Cursa Solidària pels Focs de l'Empordà va recaptar ahir més de 10.000 euros gràcies a l'aportació dels atletes que van prendre part en la prova, que no era competitiva i que va tenir en la població de Cantallops –un dels 17 municipis afectats– el seu centre neuràlgic. També hi va haver un dorsal 0 per persones que no van poder assistir-hi, com és el cas de Kilian Jornet en plena temporada als EUA, però que va voler donar suport a la prova. Sí que hi van prendre part dos dels atletes més destacats de la demarcació: el cassanenc Marc Pinsach –recentment guanyador de la Cursa de l'Olla de Núria i que competeix a nivell internacional– i el gironí Diego Cardozo –integrant de la selecció catalana de curses de muntanya–. L'organització havia preparat dos recorreguts, un de 21 quilòmetres, amb més de 1000 metres de desnivell postiu acumulat, i un altre de 10 que feia una volta circular pels camins forestals de la població.