Més esport

Quatre proves de BTT aquest cap de setmana

Ciclisme. Quart, Ullà, Viladrau i l'Escala seran la seu, entre demà i diumenge, de les diverses proves de bicicleta de muntanya

Aquest cap de setmana hi ha quatre proves de BTT programades a la demarcació, dues demà i dues més diumenge. La de Quart serà, demà, la primera que es durà a terme, amb la vuitena Marxa BTT Dia de la Professió Enginyers Tècnics Industrials; amb sortida a les 9 del Centre de BTT i un recorregut de 28 quilòmetres per les Gavarres, amb l'organització de CETIC. Ullà, demà a les quatre, serà la seu d'una jornada de Jocs Escolars dirigida especialment a la promoció del BTT; organitzada pel Club Ciclista Futur Esport i el Consell Esportiu del Baix Empordà.

Demà passat, Viladrau serà el centre neuràlgic de la marxa que ha preparat el Club Ciclista Ganduls BTT Viladrau: la Ruta Bandolera del Montseny, amb un circuit de 25 quilòmetres i un altre de 50, amb sortida a dos quarts de nou. I l'Escala serà el marc, també diumenge, a partir de les nou, de la segona edició de la Marxa de BTT l'Escala-Empúries, amb dues rutes pel Montgrí; una de 32 i una altra de 20 quilòmetres.

Terra de l'Aigua, demà passat

B.S.

La Marxa Cicloturista Terra de l'Aigua, de Riells i Viabrea, es va haver d'ajornar diumenge passat per la pluja. I es farà demà passat amb els mateixos paràmetres: la sortida serà a les 8 del matí, amb un recorregut de 160 quilòmetres –amb sis ports– i un altre de 95. L'organització té 500 inscrits.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.