Més esport

El Bicis Esteve Tomas Belles guanya la Resist Ter

Ciclisme. La prova es feia per equips i consistia a fer el màxim nombre de voltes en un circuit de 2,7 quilòmetres durant 4 hores

El Bicis Esteve, el Tomas Belles i el Chain Reaction van ser els millors equips de la segona edició de les 4 hores de BTT Resist Ter, que es van fer a Torroella de Montgrí i que consistien a donar el màxim nombre de voltes a un circuit de 2,7 quilòmetres per relleus i i que es feia per equips formats per tres persones o per parelles, ja fossin masculines, femenines o mixtes. El Bicis Esteve-Tomas Belles va ser el guanyador absolut, amb el Jodofi Supermercats com a millor equip en categoria femenina i el Chain Reaction Cycles en mixt. Pel que fa la modalitat de parelles, les victòries van ser per Espai Bikes en masculí, el Muntbikes en femení i el Club Cilista Montgri en mixt.

Mini Resist Ter, al matí

La modalitat infantil es va dur a terme al matí en un circuit d'un quilòmetre i amb una hora de durada. Pablo Aguilera, Romain Passarrius i Pau Corominas van ser els guanyadors de la Mini Resist Ter; Aleix Verge, Pol Jaime, Juanjo Rosal i Pau Costa segons; i Armand Armones, Marc Lancha i Arnau Tejada tercers.

Dues marxes ajornades pel mal temps

b.s.

La Marxa de l'Aigua, a Riells i Viabrea, es va haver d'ajornar a causa de les pluges i, a l'espera que sigui oficial, es farà diumenge que ve amb els mateixos recorreguts (160 i 95 quilòmetres). La Marxa BTT Vall del Terri tampoc es va poder dur a terme, i es farà el 10 de juny amb 40, 20 i 10 quilòmetres.